Naturlige linser

Bredt udvalg af flotte naturlige linser. Med naturlige linser kan du ændre din øjenfarve, fremhæve dine egne øjne og ændre dine øjnes mønstre. Se vores flotte udvalg nedenfor 👇

Farvede kontaktlinser fra Fantasy Eyes er alle uden styrke, og de er produceret i blød plast af høj kvalitet, der er meget komfortabelt at bruge hele dagen. Det betyder, at du trygt kan lege med dit udseende i dagligdagen eller til fester. Med vores store udvalg af kontaktlinser med naturligt look, kan du ændre din øjenfarve på meget smuk og neutral vis. 

De naturlige kontaktlinser vil gøre dit blik mere intenst og spændende, uden det virker falsk, og mange vil helt sikkert have svært ved at sætte fingeren på, hvad der gør dig anderledes, fordi de naturlige kontaktlinser falder så fint ind i dit ansigt.

De bedste og mest naturlige farvede kontaktlinser uden styrke finder du her hos Fantasy Eyes. Vi har et bredt udvalg af meget naturlige linser, der er produceret efter tyske standarder og overholder alle internationale sikkerhedsstandarder. Du kan derfor trygt lege med dit udseende, uden at være nervøs for dine øjne og dit syn, så længe du følger instruktionerne og holder en god hygiejne. Det er vigtigt, du anvender kontaktlinsevæske og linse beholder specielt beregnet til formålet. 

 

Du kan sagtens bruge vores farvede kontaktlinser, selvom du har mørke øjne. Farvepigmenterne vil naturligt blende ind i dine farver. Tonen vil blive mørkere, end hvis du har lyse øjne, men de vil passe super flot til din teint.

 

Hvem bruger naturlige kontaktlinser?

Der er virkelig mange forskellige typer, der bruger naturlige kontaktlinser. Det er alt lige fra unge mennesker, der udforsker og udfordrer deres udseende, til de mere modne personer, der gerne vil lege lidt med deres udtryk.

Nogle vil virkelig gerne skille sig ud fra mængden og nyder at få masser af opmærksomhed. De er måske friske på at skifte øjenfarve dagligt bare for at følge lysten og mærke reaktionerne fra andre.

Andre har svært ved at hvile i sig selv, og dette er en måde at udtrykke sig på, uden det bliver for markant.

Naturlige, farvede kontaktlinser er vitterligt for alle.

 

Hvornår kan jeg bruge naturlige kontaktlinser?

Du kan bruge dine naturlige kontaktlinser, når du har lyst. Har du mod på at få ekstra opmærksomhed, kan du sagtens bruge dem til hverdag. I sidste ende er det dig selv, der kommer til at sætte begrænsningerne. 

Er du knap så modig til at starte med, så brug de naturlige linser til fest. Dit blik vil blive mere intenst og interessant, så du vil helt sikkert få mere opmærksomhed, end du er vant til. Er du klar til udfordringen?

 

Kan man bruge farvede kontaktlinser til børn?

Har dit barn brug for kontaktlinser, bør du tage barnet med til en øjenlæge eller en optiker for at få lavet en synstest. Vi vil ikke anbefale at købe farvede kontaktlinser uden styrke til dit barn. Det er ikke fordi, der er noget farligt i at bruge de farvede linser, men da man altid skal være særligt opmærksom på hygiejne og korrekt anvendelse, vil vi fraråde dig at købe farvede kontaktlinser til dit barn.

Scroll to Top