Cat Eye linser

Der kommer flere forskellige associationer, når man hører ordet katteøjne. Tankerne bliver både ledt hen på små, søde kattekillinger, på farlige tigre, på smuk makeup og sexede øjne.

Med Cat Eye kontaktlinser kan du være lige præcis den type missekat, du gerne vil være. Så hvorfor ikke udforske, hvordan dine katteøjne kan tiltrække masser af den opmærksomhed, du ønsker.

I denne kategori finder du de farvede kontaktlinser uden styrke, der understøtter din påklædning, når verden ikke bare skal være gråt i gråt, uanset om det er til hverdag eller fest. Du finder nogle smukke og forholdsvis neutrale katteøjne, som måske kan gå an i hverdagen, og så har vi dem, der egner sig bedst til udklædning. Det kan være, du skal være Catwoman eller Mørkets Fyrste, hvor Saurons øje vil passe perfekt.

Hvornår kan jeg bruge Cat Eye linser?

Cat Eye farvede kontaktlinser er skabt med pupiller, der er formet som pupillerne på en kat, men du har samme udsyn, som når du ikke bruger linser.
Cat Eye linser kan du derfor bruge, når du har lyst. Der er ikke styrke i nogen af vores linser, og de er meget komfortable at have i. Så du bestemmer selv, om du vil pifte stemningen lidt op i hverdagen, eller om du vil give den ekstra gas, når du skal til fest.

Har du nedsat syn, kan du sagtens bære dine briller, imens du har farvede kontaktlinser i. Linserne vil ikke påvirke dit syn.

 

Hvilke Cat Eye linser skal jeg vælge?

Vi vil anbefale dig at kigge vores sortiment igennem og vælge de linser, du bedst kan lide. Vi er godt klar over, at udvalget er utroligt stort, og det kan være svært at vælge de helt rigtige, men start med at udvælge de linser, du allerbedst kan lide. Du må jo gerne bestille flere på en gang, hvis du har svært ved at beslutte dig.

Er du meget i tvivl, så start med at prøve 3 måneders linserne, som er lidt billigere, og prøv af, om det er noget for dig.

Vil du gerne have nogle linser, der kan holde lidt længere, kan mange af vores farvede kontaktlinser holde i op til 12 måneder, når du opbevarer og renser linserne korrekt.

Der findes både ensfarvede Cat Eye linser og nogle med flotte mønstre i, så du kan både ændre din øjenfarve og din karakter på samme tid.

 

Hvor kan jeg bruge Cat Eye linser?

Du kan bruge farvede Cat Eye kontaktlinser, hvor du har lyst, og når du har lyst. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne. Dog skal du altid sørge for at lade dine øjne få hvile og luft, og vi anbefaler dig derfor, at du tager dine kontaktlinser ud om natten, så øjnene kan få ro.

Husk! Hvis du ikke har prøvet at bruge kontaktlinser før, skal du starte med at prøve dem i 4 timer og derefter øge med 2 timer de følgende dage, og altid maks. 10 timer om dagen.

 

Hvis det ikke lige var katteøjne du skulle bruge, kan du se alle vores andre sjove/skøre kontaktlinser her

Scroll to Top