Grønne kontaktlinser

Her vil vi gerne præsentere dig for vores lækre grønne kontaktlinser, som findes med sjove mønstre og flotte naturlige variationer. 

Den grønne farve forbindes ofte med naturen, håb, ro, sundhed, styrke og velvære. Den symboliserer også balance, glæde, festligheder og det gode liv.  

Hvis man kalder sig selv for grøn, betyder det at man passer på naturen og sine omgivelser og er generelt bevidst om verden som omkring os. Grøn farve er forbindes også med gode naturoplevelser.

Vores grønne kontaktlinser findes i mange nuancer,  så  alle vil have mulighed for finde noget, der passer lige til en selv. I vores Webshop finder du grønne kontaktlinser i naturlige farver, som den ideelle løsning, hvis du vil bruge dem til hverdagen. Naturlig grøn øjenfarve ses sjældent hos den danske befolkning, og vores grønne kontaktlinser giver dig mulighed for at skille dig lidt ud med den sjældne øjenfarve. Du har mulighed for at vælge, hvor lang tid vil du bruge vores grønne kontaktlinser, da de har forskellig holdbarhed, afhængigt af hvilken model du vælger.

Hvis du gerne vil ændre din øjenfarve til noget nyt, er vores grønne kontaktlinser  et godt valg. 

Udover de grønne naturlige kontaktlinser, kan vi tilbyde dig, grønne kontaktlinser med mønstre, som kan bruges til alle tænkelige festligheder og sjove arrangementer, hvor det at skille sig ud i mængden er oplagt.

Vores grønne kontaktlinser kan hjælpe dig, som har mørke øjne og gerne vil prøve noget nyt. Du skal være opmærksom på, er at den grønne farve vil se mørkere ud, hvis man har mørke øjne, dog vil de stadig kunne ses tydeligt. Prøv det selv, du bliver ikke skuffet.

Grønne kontaktlinser kan også bruges af dig med lysere øjne. Kombinationen af lyse øjne og grønne kontaktlinser vil gøre den grønne nuance tydeligere. 

Vores grønne kontaktlinser kan bruges af alle, uanset den naturlige øjenfarve, da de har en god dækkeevne. Dækkeevnen påvirker ikke synsevnen eller komforten ved brugen af vore grønne kontaktlinser. Vores kontaktlinser er lavet er af kvalitetsmaterialer og er produceret i Skandinavien, og vi garanterer dig den bedste kvalitet. Du kan trygt bruge vores grønne kontaktlinser.   

Hvordan plejer man de grønne kontaktlinser? 

Ved brugen af vores kontaktlinser er det vigtigt at holde en god hygiejne. Desuden er det nødvendigt at bruge kontaktlinsevæske og en egnet beholder til kontaktlinser.

Hvis man følger anvisningerne vedrørende pasningen af vore grønne kontaktlinser, vil mange af vores modeller  kunne bruges op til 12 måneder. Det er vigtigt at du aldrig deler din kontaktlinsebeholder med andre. 

Må man sove med grønne kontaktlinser på?

Du må aldrig sove med farvede kontaktlinser på, da de er ikke egnet til det. 

Hvor længe må jeg bruge de grønne kontaktlinser?

Grønne kontaktlinser kan bruges så længe, som det er beskrevet på indpakningen. Og de må ikke overskride udløbsdatoen, da det kan medføre en vækst af mikroorganismer, som kan give skader på hornhinden.
Bruges de farvede kontaktlinser længere end de er beregnet til, kan der opstå ubehag og skader på øjnene. Det er meget vigtig at passe på hygiejnen ved håndteringen af  kontaktlinserne og naturligvis, at følge de vedlagte anvisninger nøje.   

Er det behageligt at have de grønne kontaktlinser på?

Det med at have farverige kontaktlinser på må ikke give ubehag eller dårlige fornemmelser. Hvis du har meget følsomme øjne kan det tage et par timer for øjnene at vænne sig til at have kontaktlinserne i. Men som regel føles helt naturligt at have grønne kontaktlinser på.
Vores kvalitets kontaktlinser er kendte for at være behagelige at have på. 

Scroll to Top