Halloween

Halloween er en begivenhed i den mørke tid på året, hvor der er et stort udbud af sjove, vilde fester og makaber udklædning. Måske har du en tradition med ‘Slik eller ballade’ og sætter en stor ære i at skræmme hele gadens børn. Vi kan hjælpe dig med at blive den mest skræmmende til lejligheden.

Hos Fantasy Eyes kan du købe de flotteste og mest skræmmende farvede kontaktlinser uden styrke, der passer perfekt til Halloween kostumet. Gå på opdagelse blandt de farvede kontaktlinser, vi har udvalgt til Halloween og se, om du kan finde netop de linser, der fuldender dit kostume og din rolle.

Farvede kontaktlinser købt hos Fantasy Eyes er uden abonnement, og du binder dig således ikke til at købe flere linser.

Nogle anser Halloween som en Amerikansk tradition, der udelukkende er til for at forbrugerne skal bruge endnu flere penge. Det kan der være en vis sandhed i, men Halloween er faktisk en over 2000 år gammel tradition, som også er blevet en kristen højtid, vi i Danmark kalder Allehelgensaften.

På Allehelgensaften fejrer vi den mørke tid på året, troens forbilleder, og det er en aften, hvor vi mindes de døde. Ifølge overtro er Halloween den aften, hvor de døde færdes blandt de levende, og derfor er kostumerne til Halloween ofte noget med genfærd, zombier, Dracula og andre døde figurer.

Begynd allerede nu at overveje, hvilken uhyggelig figur du vil være til næste Halloween og find de farvede kontaktlinser, der fuldender din Halloween sminke og dit kostume. Du finder også nogle rigtig fede med motiv.

 

Husk, at det tager tid at vænne sig til kontaktlinser, så sørg for at bestille dem i god tid, så du kan nå at forberede dine øjne til følelsen af at have linser i.

Dine nye kontaktlinser skal du pakke ud og lægge i ren linsevæske i 4 timer, inden du må tage dem i øjnene. Er du helt ny linse-bruger bør du højst have dine farvede kontaktlinser på i 4 timer den første dag, og du kan efterfølgende øge med 2 timer om dagen i de kommende dage. Husk altid at tage dine kontaktlinser ud om natten, så dine øjne kan få en pause.

 

Hvor lang tid kan farvede kontaktlinser holde sig?

Kontaktlinser købt hos Fantasy Eyes kan holde sig i 3, 6 eller 12 måneder. Det står ved hvert enkelt produkt, hvor lang holdbarhed, du kan regne med, hvis du behandler linserne korrekt.

Vi har nøje beskrevet, hvordan du skal rengøre og iføre dine farvede kontaktlinser, og her hos Fantasy Eyes kan du købe kontaktlinsevæske og -beholder, der er fremstillet til håndteringen af dine linser.

Scroll to Top