Guld farvet kontaktlinser

Vil du virkelig have dine øjne til at stråle som stjerner, skal du helt sikkert vælge nogle af de gyldne kontaktlinser. Sikke en effekt det har, når du får de smukke, gyldne linser i. Dine øjne vil blinke som to, skønne stjerner og gøre din udstråling endnu mere indbydende og spændende.

Historisk set er guld et tegn på rigdom og lykke, så hvorfor ikke prøve lykken med et par kontaktlinser, der giver dig selvtillid til at opnå succes og glæde? Og nej, det er bestemt ikke noget, vi kan garantere, men du kan jo prøve at lege med for sjov. 

De guldfarvede kontaktlinser har en meget bred anvendelse, og vi vil mene, at de allesammen sagtens kan benyttes til daglig brug, uden det virker alt for iøjnefaldende. De gyldne farver vil også kunne pifte festlooket op på en meget sofistikeret og unik måde – en lille accessories, ligesom dine smykker.

At bruge farvede kontaktlinser uden styrke er udelukkende af kosmetiske årsager, og de gyldne farver vil i den grad kunne gøre en stor forskel for dig.

Er det ikke lige de guldfarvede linser, der passer til dig, har vi også andre farvede linser, med et naturligt look.

 

Hvor hurtigt vænner man sig til kontaktlinser?

Når du skal prøve kontaktlinser første gang, vil det højst sandsynligt føles lidt underligt at have i øjnene. Det kan sidestilles lidt med følelsen af at få en dråbe vand i øjet, som altså bliver siddende. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor lang tid det vil tage at vænne øjnene til den nye følelse. For nogle vil det kun tage et par timer, mens det for andre kan tage flere dage. Derfor anbefaler vi, at du starter med højst at have dine nye linser i 4 timer ad gangen og derefter øge med 2 timer dagligt.

 

Er det svært at tage kontaktlinser i?

Man kan ikke sige, det er svært at tage kontaktlinser i, men for nogle vil det være en overvindelse, at der skal fremmedlegemer ind i øjnene, og det kræver tilvænning.

Du skal altid sørge for at vaske dine hænder grundigt, inden du skal røre ved linser og øjne. Placer en linse på spidsen af din finger og brug den anden hånd til at holde øverste og nederste øjenlåg, så du modstår trangen til at lukke øjet. Sæt kontaktlinsen forsigtigt på pupillen i øjet uden at presse på. Den vil glide fint på plads.

 

Er det svært at tage kontaktlinserne ud?

Hvis du synes, det er svært at tage linserne ud, kan du starte med at bruge genfugtende øjendråber, inden du begynder at fjerne linserne. Det vil gøre det nemmere for dig, at få linserne ud af øjet. 

Det er meget vigtigt, du ikke bruger linsevæske til dette formål. Linsevæsken er udelukkende beregnet til at rengøre og opbevare dine kontaktlinser i og må ikke bruges direkte i øjet.

Husk altid at vaske dine hænder grundigt, inden du tager dine kontaktlinser ud.

 

Kan man træne og danse med kontaktlinser i?

Ja, du kan sagtens være fysisk aktiv med kontaktlinser i, om det så er dans til den lyse morgen eller en tur ud at løbe. Det er ikke sandsynligt, dine kontaktlinser vil falde ud. Hvis du oplever, at linserne rykker lidt på sig, kan du blinke lidt ekstra eller ganske forsigtigt gnubbe på dine øjenlåg. Hvis det fortsætter med at føles forkert, bør du tage linserne ud og give dine øjne en pause.

Scroll to Top