Hvide Kontaktlinser

De hvide kontaktlinser er for vilde, både på den smukke, på den dekorative og på den skræmmende måde.

Egentlig symboliserer den hvide farve ofte alt det rene og uskyldige, men med den rette portion af effekter, så kan hvide kontaktlinser forvandle dit udseende til lige det modsatte.

Vi har i vores store udvalg forsøgt at dække begge former for hvide linser. Det vil sige, du både finder nogle, der er smukke og spændende, men du finder også nogle, der er totalt scary.

Som alle vores andre linser er de hvide kontaktlinser også uden styrke og kan derfor bæres af alle. Har du brug for styrke, kan du sagtens bære briller samtidig med vores farvede kontaktlinser.

Wauw, siger vi bare, når vi lader øjnene glide ned over vores udvalg af hvide kontaktlinser. Vi synes, det er utroligt, at der kan laves så detaljerede og smukke linser på så små, bløde plastdele, som kontaktlinser jo er. Og med vores linser skal du ikke blive bekymret over, at der er farve på linserne. Farven er nemlig placeret som det midterste lag af i alt 3 lag blød og behagelig plast. Farvepigmenterne vil derfor ikke komme i kontakt med dit øje, og du kan trygt bruge vores farvede linser, uanset hvor detaljerede og vilde de er.

 

Vi kan se, at flere og flere cosplayere og rollespilsudøvere benytter sig af de farvede kontaktlinser for at opnå den fulde effekt af kostumet, og de hvide linser er virkelig populære.

I den hvide kategori finder du også nogle, der passer perfekt til fodbold eller håndbold landskampen og ikke mindst dem med UV-effekt, der får øjnene til at lyse op i mørket. UV-linser bliver ofte brugt til rave parties, festivaller og andre større events, men det er jo kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du vil bruge dem til. 

 

Hvor kan man købe hvide linser?

Du kan selvfølgelig købe hvide linser her hos FantasyEyes. Vi sælger gode kvalitetslinser uden styrke, der er lavet af blødt og behageligt materiale, og så kan de tilmed bruges igen og igen, hvis du følger instruktionerne nøje.

 

Kan man skylle øjne i kontaktlinsevæske?

Du må aldrig bruge kontaktlinsevæske til at skylle dine øjne. Kontaktlinsevæske må kun benyttes til at rengøre og opbevare dine linser og må aldrig komme direkte ind i øjet.

Hvis du har irritation i øjet, kan du skylle med rindende postevand fra hanen. På apoteket kan du også købe øjenbadevand, der er specielt fremstillet til at skylle øjne med. Øjenbadevand er fremstillet til formålet og har den rette mængde saltindhold, som svarer til øjets naturlige balance.

 

Hvad sker der, hvis man bruger for gamle kontaktlinser?

Der er udløbsdato på alle vores farvede kontaktlinser, og det er vigtigt, du ikke bruger dine linser, hvis den dato er overskredet. 

Hvis du bruger for gamle kontaktlinser, kan du få irritation i øjnene, sløret syn og røde øjne. Tag linserne ud med det samme, når du enten opdager, at de er for gamle, eller hvis du får irriterede øjne. Kontakt din læge eller øjenlæge, hvis symptomerne ikke forsvinder forholdsvis hurtigt igen.

Scroll to Top