Linser til udklædning

Hvor fedt er det ikke lige at finde den helt rigtige udklædning? Det bliver kun endnu federe af, at du hos os finder det vildeste udvalg af farvede kontaktlinser, der netop understreger og fuldender dit kostume, så alting går op i en højere enhed. Gå på jagt i linser, der egner sig til udklædning, og find netop de linser, der får dit hjerte til at slå et ekstra slag. Vi kan ikke love, at du kan nøjes med et par farvede kontaktlinser, når du først får set nærmere på det store udvalg.

De er smukke, de er vilde, de er skræmmende. Der er linser til enhver udklædning.

Der findes rigtig mange anledninger til at klæde sig ud, og hvis der ikke er en anledning, så kan vi jo altid skabe en selv. Med temafester er du sikret god stemning og sjove oplevelser sammen med en masse andre, glade gæster. Er temaet for eksempel Rødhætte og Ulven eller James Bond, kan du finde flere oplagte bud på de perfekte kontaktlinser til udklædningen, uanset om du skal være den gode eller den onde.

Deltager du i rollespil, eller er cosplayer, skal du til årets halloweenfest på uddannelsen eller jobbet, så er det da bare spot on, når udklædningen sidder lige i skabet med øjne, der afspejler den figur, du gerne vil være.

 

Hvor gammel skal man være for at bruge farvede kontaktlinser?

Når det nu drejer sig om at bruge kontaktlinser for sjov, hvilket det jo er, når man bruger farvede kontaktlinser uden styrke, så vil vi ikke anbefale, at de bruges til mindre børn. Hygiejnen spiller en stor rolle, når vi fraråder, at børn bruger farvede kontaktlinser. Det er nemlig utroligt vigtigt at holde en god hygiejne, når der bruges kontaktlinser.

Det er svært at sige, hvornår man er gammel nok til at bruge vores farvede linser, da alle børn er forskellige. Vent gerne til barnet er i hvert fald 12-14 år. Det er vigtigt, barnet forstår, hvad det kan gøre ved øjet, når der kommer fremmedlegemer ind i det. Det skal lære at være omhyggelig med hygiejne, at bemærke eventuelle gener, og at det er vigtigt at tage linserne ud, hvis der opstår irritation.

 

Hvordan skal kontaktlinser smides ud?

Hvis kontaktlinser ikke bliver bortskaffet korrekt, kan det faktisk have konsekvenser for økosystemet. En kontaktlinse, der flyder rundt i havet kan til forveksling ligne små stykker af vandmand eller andre smådyr, og derfor vil de større fisk æde kontaktlinserne. Desværre får fiskene på ingen måde nogen næring fra en kontaktlinse, derimod kan de ikke fordøje plastikken, og ligeledes vil mikroplast binde sig i vævet på fiskene. Når vi så fanger fiskene, vil mikroplast partiklerne ende tilbage i vores fødevarer.

Derfor skal kontaktlinser altid smides ud sammen med andet plastaffald, eller med restaffald. Du bør aldrig skylle dine brugte linser ud i toilettet eller i håndvasken, da det kan have store konsekvenser for økosystemet.

Scroll to Top