Gule kontaktlinser

Prøv lige at tjekke vores flotte, gule kontaktlinser ud. Der er mange vilde og smukke varianter, som vil få dine øjne til at stråle. Du finder både skønne, dragende og skræmmende gule linser.

Den gule farve symboliserer flere forskellige følelser. Den symboliserer både sol og lys, sommer og glæde. Gul symboliserer også jalousi og had. Gul forbindes samtidig med rigdom og sundhed. Sådan er vores gule kontaktlinser også. De er smukke og skinnende, de er faretruende og skræmmende, de kan bruges til hverdag og til fest. Du kan helt sikkert finde nogle, som vil passe til dine behov. Med vores gule kontaktlinser vil du skille dig ud fra mængden ved enhver lejlighed med et lysende blik. 

Hos FantasyEyes finder du gule kontaktlinser i alle afskygninger. Vi har både dem med naturligt look, der er nedtonede og smukke, og så har vi dem, der virkelig skiller sig ud med pang på farver og opbygning.

 

Det er meget forskelligt, hvad den enkelte ønsker at opnå med farvede kontaktlinser, og måske er du ikke helt afklaret med, hvad du egentlig vil have ud af at bruge dem. Vi synes selv, at vores farvede kontaktlinser er i et prisleje, hvor de fleste vil kunne bestille lidt forskelligt hjem og være nysgerrig på, hvad der passer til den enkelte og til hvilken lejlighed. 

 

Måske er du helt afklaret og ved lige, hvilken type du er, og hvad du går efter. Det kan være, du skal bruge dine gule kontaktlinser til en særlig lejlighed og gerne vil finde de helt rigtige, der passer til kostumet. Det kan også sagtens tænkes, du skal være en bestemt figur i cosplay eller i rollespil. Uanset hvilken tanke, der ligger bag, at du finder vej hertil FantasyEyes, så har vi et bredt udvalg af gule kontaktlinser, der passer til enhver lejlighed.

 

Skal der ekstra smæk på festen, så har vi også gule UV linser. De er både festlige og vilde i mørket, men vil også give dig et dragende blik i almindelig belysning.

 

Findes der gule Cat Eye linser?

Der findes flere forskellige Cat Eye kontaktlinser, også gule. Den smukke gule farve i kombination med den sorte katte-pupil vil skabe opsigt og tiltrække opmærksomhed mod den, som bærer Cat Eye kontaktlinser. Du behøver ikke at være bekymret for, at Cat Eye kontaktlinser vender forkert inde i dit øje. De er nemlig konstrueret på den måde, at de forbliver i øjet med lodrette pupil, som du ser hos katte. 

 

Kan man bruge kontaktlinser hele livet?

Om det er almindelige eller farvede kontaktlinser, så kan du bruge farvede kontaktlinser hele livet, hvis du bruger dem korrekt. Det er altid vigtigt at tage kontaktlinserne ud om natten og at holde en rigtig god hygiejne omkring linserne. Det kan du læse mere om her.

 

Kan kontaktlinser forsvinde i øjet?

Det er ikke muligt for en kontaktlinse at forsvinde om bag øjet. Der er en hinde, der forhindrer, at noget som helst kan komme ind bag øjet udefra. Hinden er mellem øjet og øjenlåget og beskytter dit øje.

Scroll to Top