Kontaktlinser med motiv

Det er helt utroligt, hvor detaljerede og smukke vores linser med motiv er. De små, bløde plastlinser er dekorerede med største omhyggelighed, så du opnår det fuldendte look.

Du finder både farverige, vilde og neutrale linser med motiv, og du kan derfor bruge dem både til hverdag og til fest.

Om du søger efter skønne katteøjne, klamme, blodskudte øjne eller dekorative og smukke øjne, så finder du helt sikkert de rigtige i vores store sortiment. Der er ikke nogen her hos os, der vil pege fingre af dig, hvis du har brug for lidt forskellige kontaktlinser med motiv, for det er virkelig svært kun at vælge et par. 

Skal du se håndbold- eller fodboldkamp er der flere forskellige linser med motiv, der kan gøre bold-festen endnu sjovere. Vælg for eksempel de farvede kontaktlinser med boldmotiv eller dem med rødt net, når kampfeberen sætter ind.

Er du mere til cosplay eller anden form for udklædning, kan du også finde et stort udvalg af linser, der understøtter din rolle, om den så er uhyggelig, sød eller smuk. Der findes rigtig mange linser til udklædning, og du skal endelig bare slå dig løs.

Husk altid, at et sæt farvede kontaktlinser kun er beregnet til en person, og du bør ikke dele dem med din familie eller dine venner. Det er trods alt bedre at bruge penge på et ekstra sæt linser til din bror, end det er at få skader og ubehag i øjnene. Dine øjne skal holde sig sunde og raske hele livet, og det gør de, hvis du bruger de farvede kontaktlinser korrekt.

 

Er det farligt at sove med kontaktlinser?

Da de farvede kontaktlinser fra FantasyEyes ikke er døgn-linser, skal du altid tage dem ud om natten. Dine øjne har brug for at holde pause indimellem og finde den naturlige balance i øjet. Selvom du blot lige skal have en lille lur midt på dagen, vil vi anbefale dig at tage linserne ud, inden du lader øjnene glide i.

Det er ikke decideret farligt at falde i søvn med kontaktlinser i, men der kan opstå gener, der er ubehagelige, og derfor bør du altid tage linserne ud, inden du går i seng.

Det er vigtigt at bruge de farvede kontaktlinser korrekt for at undgå gener og ubehag.

 

Kan man købe farvede kontaktlinser på nettet?

Ja! Der findes et stort udvalg af farvede kontaktlinser på nettet, som du kan købe. Gå efter de forhandlere, der virker mest pålidelige og ordentlige, da det ikke er helt ligegyldigt, hvad du putter i dine øjne.

Her hos FantasyEyes finder du for eksempel et stort udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke, der er af rigtig god, gennemtestet kvalitet. Vi vægter nemlig kvaliteten meget højt, da vi ikke vil gå på kompromis med vores ordentlighed. Kontakt os endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om.

 

Kan man bruge briller sammen med farvede kontaktlinser?

Alle vores kontaktlinser er uden styrke, og du kan derfor trygt bære dine briller samtidig. Det vil ikke påvirke dit syn, og du får alle de samme, dekorative fordele af de farvede kontaktlinser.

Scroll to Top