Crazy linser

‘Go wild and go crazy’ i kategorien med crazy linser. Her finder du farvede kontaktlinser uden styrke, der understøtter dit look på den vildeste måde.

Find de linser, der passer til din rolle. Om du så er til cosplay, til rollespil, til techno parties, til fodboldfest eller bare gerne vil tage det ekstra skridt i din udklædning til halloween, så har vi det, der fuldender din rolle, nemlig crazy farvede kontaktlinser.

Du kan være helt sikker på, du vil skille dig ud fra mængden, når du bruger linser, der giver dig katteøjne, er ultraviolette eller har Dannebrog som blikfang. Slå dig løs i en crazy verden af øjne. Så er du på udkig efter crazy og vilde kontaktlinser, må du ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse i vores store udvalg, som vi nøje har udvalgt for at gøre din fest perfekt.

Se hele vores udvalg af crazy linser i kategorierne nedenfor👇

Du finder 3 måneders kontaktlinser, der er af lige så god kvalitet, som alle de andre. Den eneste forskel er, at du kun kan bruge dem i 3 måneder, inden de skal skiftes ud.

Materialet er stadig den samme bløde plastik i 3 lag, som er yderst komfortabelt at have på i timevis. Vælger du 3 måneders linser, kan du benytte dig af muligheden for at prøve forskellige looks af – måske vil du have cat eyes denne gang, men næste gang er du måske mere til stjerneøjne eller leopardpletter.

Vil du gerne sikre dig et par farvede kontaktlinser, der holder i lang tid, har vi også rigtig mange fede modeller, der kan holde i op til 12 måneder. Og det er altså ikke løgn, at 12 måneders kontaktlinser kan holde i så lang tid. Hvis du sørger for at opbevare og rense dine farvede kontaktlinser korrekt, giver du dig selv muligheden for at bruge dine crazy linser gang på gang det næste år. Tænk på alle de fede fester, det kan blive til.

Der er et bredt sortiment af linser, der egner sig perfekt til kostumet til halloween. Uanset om du er til scary eller cute outfits, har vi farvede kontaktlinser, der kan fuldende dit kostume til perfektion. Der vil ikke være mange andre end dig, der har taget skridtet videre og bragt øjnene ind i helheden. Du vil skabe blikfang, om festen så er i børnehaven, i skolen eller privat. En heks, en klovn eller en vampyr bliver kun mere skræmmende med de helt rigtige linser, mens en cheerleader, en fe eller en blomst kan blive endnu smukkere med skønne, farvede kontaktlinser.

Udklædning bliver brugt til mange flere formål end mange af os er klar over. De fleste af os har prøvet at klæde os ud til halloween og fastelavn, men det er ikke os alle, der ved, at der findes store grupper af rollespillere og cosplayere, som har udstyret sig med de vildeste, smukke kostumer. I denne verden finder man et helt unikt fællesskab i interessen for roller og udklædning. Hos Fantasy Eyes har vi skabt en kategori med farvestrålende, dystre og vilde kontaktlinser til udklædning, der understøtter den enkelte rolle.

Med de uhyggelige sclera linser kan du virkelig finde den dystre side frem, som alle andre vil lægge mærke til, og du kan danne stor kontrast til den gode fe og den smukke helt.

Er du til dans hele natten, og går du til rave parties og giver den gas til den lyse morgen, så giv den et ekstra skud med et par øjne, der lyser op i festen med UV kontaktlinser. Det er så vildt, hvad et par farvede UV kontaktlinser kan gøre for festen, og hvis du ikke har prøvet det, så er det nu, du skal slå til. Du vil utvivlsomt blive festens midtpunkt, når dine øjne lyser op i mørket som et par dansende colour splashes. Det er sygt crazy!

Kontaktlinser med motiv kan være både pæne, søde, sjove og uhyggelige. Der er farvede linser, der passer til sports- og fodboldarrangementer, der er nogle der passer til udklædning, og nogle er så pæne, at hverdagen blot vil blive smukkere. De farvede kontaktlinser er kommet for at blive, så hvorfor ikke pifte det hele lidt op med sjove, festlige, smukke eller scary øjne. Tjek linserne med motiv ud, for der er virkelig nogle flotte imellem.

Scroll to Top