Hurtig levering 1-2 dage Fragt fra 29,- 30 dages returret Sikker betaling Kundeservice: Tlf. 93404028

Røde kontaktlinser

Se vores store udvalg af flotte, røde kontaktlinser uden styrke. Vi har så mange forskellige modeller af røde kontaktlinser, at alle kan finde lige præcis den model, de leder efter. Måske kan vi inspirere dig til at prøve noget nyt, anderledes, smukt og sjovt med vores røde kontaktlinser.

Rød farve symboliserer kærlighed, følelser, blod, energi og at være i live. Vores røde kontaktlinser kan gøre livet lidt smukkere og festen meget sjovere.

Vores kontaktlinser uden styrke har forskellig holdbarhed, som  afhænger af modellen du vælger. Nogle af vores modeller holder op til 12 måneder, hvis man følger anvisningerne som du kan finde her.

Hvis du er førstegangsbruger af farvede kontaktlinser, eller har du ikke mere kontaktlinsevæske eller linse beholder, kan vi tilbyde dig produkterne her.

Vores røde kontaktlinser uden styrke, kan bruges ved alle tænkelige festligheder. Vi kan tilbyde dig modeller, som passer perfekt til fodboldkamp og kan gøre dig totalt heppe-klar. Røde kontaktlinser med Dannebrogsflag er naturligvis også en del af vores sortiment og dem kan du se her.

Skal du i byen og feste natten lang? Og har du samtidig et ønske om at skille dig ud? Hvis svaret ja, så har vi linser der lyser i mørke, se alle vores UV modeller her.

Vi har også UV kontaktlinser med lyserøde nuancer og dem finder du her.

I vores Webshop har vi desuden røde kontaktlinser som vil passe til udklædningsfester og andre arrangementer. 

Er du til vampyrer, zombier, Twilight og mystikken der forbindes med nattens mørke? Tøv ikke og tjek vores sortiment. Vil du klædes ud som en vampyr? Så har vi røde kontaktlinser med mønstre, som passer perfekt til et vampyrkostume eller andre af nattens væsner. Og der er mange flere i webshoppen, der vil passe til vampyr- eller monster-outfittet. Er du glad for Twilight? Hvis svaret er ja, har vi noget til dig lige her.

Røde kontaktlinser er det perfekte valg, hvis men skal til arrangementer, som kræver udklædning. Heldigvis er udklædningsfester ikke de eneste arrangementer, som røde kontaktlinser kan bruges til. En tur i byen er en ligeså god grund til at bruge vores smukke røde kontaktlinser. vi er sikre på at du finder noget, som vil passe til dig.

Vi har vores lager i Danmark og vores røde kontaktlinser produceres i Tyskland. Derfor kan du være sikker på, at de har den højeste kvalitet og de er klar til hurtig levering. 

Er det farligt at bruge røde kontaktlinser uden styrke?

Nej,  det er ikke farligt at bruge røde kontaktlinser uden styrke. Det eneste du skal være opmærksom på, er at sørge for god hygiejne ved håndteringen af kontaktlinserne og følge de anvisninger som du finder vedlagt i pakken eller her

Hvordan sætter man røde kontaktlinser på øjnene?

Røde kontaktlinser sættes  på øjnene på den samme måde, som almindelige kontaktlinser. Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med en vejledning i brugen af kontaktlinser her i afsnittet om påsætning. 

Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 29,-
30 dages returret
Sikker betaling

Kurven er tom

Modtager vi din ordre inden kl. 15, sendes den samme hverdag med Postnord.