Hurtig levering 1-2 dage Fragt fra 19,- 30 dages returret Sikker betaling Kundeservice: Tlf. 22332939

Om Fantasy Eyes

Velkommen til Fantasy Eyes - Fascinationen ved, at en lille detalje som et blik kan ændre et helt udtryk, fik mig til at starte Fantasy Eyes. En verden af spændende kontaktlinser i alle afskygninger. Vi ønsker at tilbyde et bredt udvalg af kontaktlinser i god kvalitet, til en god pris og hurtig levering.
 
Fantasy Eyes' linser er bløde trelagslinser der giver en god komfort. Linser til hverdag og fest, du trygt kan benytte igen og igen. De fleste linser har en lang holdbarhed, også ved dagligt brug - op til 12 mdr. hvis du passer godt på dem. Enkelte linser har en holdbarhed på 3 og 6 mdr. hvilket er oplyst under hver linsetype.

Så går du og drømmer om en anden øjnefarve? Skal du til en udklædningsfest? Er du skuespiller, kan du lide at "forarge" eller få opmærksomhed? Så har vi linserne til dig - alle kontaktlinser vi har i sortimentet lige nu er uden styrke - det er trelags-kvalitetslinser produceret til Fantasy Eyes.

Jeg håber, at du finder den linse der lige passer til det du søger, og at vores produkter vil skabe mange sjove stunder med det rette blik ;)

Har du lyst til at dele et billede af dig med dine linser - vil jeg blive rigtig glad for billeder til IG.


Udover Fantasy Eyes' webshop med linser, er jeg indehaver af Olisan.dk, hvor min passion for detaljer og kreativt legetøj til børn er i fokus. Service og hurtig levering er en selvfølge i begge webshops og ønsket om at alle føler sig velkomne og godt behandlet 😊

hey

De bedste hilsner Christina

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning

 

 

Kurven er tom

Vi holder sommerferielukket 18/7-31/7 og sender alle ordrer fra den 1/8 forsat god sommer