Hurtig levering 1-2 dage Fragt fra 19,- 30 dages returret Sikker betaling Kundeservice: Tlf. 22332939

Om Fantasy Eyes

Velkommen til Fantasy Eyes - Fascinationen ved at en lille detalje som et blik kan ændre et helt udtryk, fik mig til at starte Fantasy Eyes. En verden af spændende kontaktlinser i alle afskygninger. Vi ønsker at tilbyde et bredt udvalg af kontaktlinser i god kvalitet, til en god pris og hurtigt levering.
 
Fantasy eyes linser er bløde trelags linser der giver en god komfort. Linser til hverdag og fest, du trygt kan benytte igen og igen. De fleste linser har en lang holdbarhed i dagligt brug op til 12 mdr. hvis du passer godt på dem. Enkelte linser har en holdbarhed på 3 og 6 mdr. hvilket er oplyst under hver linse type.

Så går du og drømmer om en anden øjnefarve? skal til en udklædningsfest? er skuespiller eller kan lide at forarge eller få opmærksomhed? Så har vi linserne til dig - alle linser der er i sortiment lige nu er uden styrke - det er 3 lags kvalitetslinser produceret til Fantasy Eyes.

Jeg håber, at du finder den linse der lige passer ind til det du søger og vil skabe mange sjove stunder med det rette blik ;)

Og har du lyst til at dele et billede af dig med dine linser - vil jeg blive rigtig glad for billeder til IG.


Udover Fantasy Eyes webshop med linser, er jeg indehaver af Olisan.dk, hvor min passion for detaljer og kreativt legetøj til børn er i fokus. Service og hurtig levering er en selvfølge i begge webshops og ønsket om at alle føler sig velkommen og godt behandlet 😊

hey

Dbh Christina

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning

 

 

Kurven er tom